Lyxlördag

Åhåå vilken genommysig dag det var igår. Först kom tre starka tribrudar från storstan för att leka med Marre och mig i våra hemma-hoods. Först lekte vi spinning och jag fick vara fröken. Öste 3x5 minuter aerob tröskel och 20x20 sekunder max med den här härliga kvartetten framför mig. Skitkul ju!!
 
 
Efteråt såhär svettiga och glada. Någon hade redan hunnit klä av sig och fick dra på alla svettiga paltor igen .Allt för efterbilden. Efterbilden som inte kunde tas i omklädningsrummet pga alldeles gult ljus. Varför?
 
 
Men... Någon av damerna tyckte att dubbelpass skulle vara en bra idé. Och hur det nu går till har jag inte riktigt klart för mig, men jag brukar lyckas boka poolen för eget bruk både titt som tätt. Att vara lite trevlig, lite privilegierad, och ha rätt kontakter är inte så himla tokigt. Så att, vi adderade väl lite simning till dagens samlade aktiviteter då. Självklart kör majoriteten av tjejerna snyggrygga till badhuset. Vi som inte gör det fick inte vara med på bild.
 
 
Lite sim av blandad kvalitet. Det var inte som att kropparna jublade av entusiasm. Inte min i alla fall. Inte upplagt för några maxhundringar där inte. Efter fyrtio minuter hade alla fyra tjejorna lämnat poolen och intagit bubbelpoolen istället så jag hängde på. Faktiskt inte ett dåligt alternativ. Och sen var det någon som absolut ville ta badbild. Jag lovar att det inte var hon med rosa axelband som är så blek så att hon lyser bredvid alla solbrända kompisar. 
 
Efter simmet avslutade vi dejten med himmelsk laxsoppa, prat och kaffe hemma hos Maarit. Själen är tankad.
 
När jag kom hem hann jag självdö i sängen i ett par timmar innan Hanna kom förbi för mat och mellomys med mig. Och hon hade med sig en tidig födelsedagspresent till mig. Glad och rörd. Mest för att hon bland annat prickat in mitt bästa kaffe och mina bästa chips. Det kanske man vet när man varit bäztizar i 20 år. Vänta va,  TJUGO ÅR? Och doftljuset luktade magiskt gott. Och jag längtar efter en varm sommarkväll som lämpar sig för det rosa bubblet.  
 
Tyvärr hade jag alldeles abnorm huvudvärk igårkväll så kvällen tog slut ganska tidigt. Det blev många många timmars sömn vilket var väldigt välbehövligt. Och så fick jag vakna till det här meddelandet från Maria. Det är ju så sött så jag dör. Av allt i hela världen som man kan leka så vill den lilla stjärnan leka att han är min Meckis. Underbart att få vara någons idol <3