Discofredag

Så gick ännu en vecka. Sjukt vad fort det går. Måndag och fredag om vartannat. Jag hinner inte med. Men det är precis som för alla antar jag. Den här veckan har varit riktigt toppenbra. Mycket kul och inspirerande på jobbet och mycket kul och inspirerande utanför jobbet.

Igår till exemepel, fredag som det var, klämde jag till med inte mindre än tre dejter. Först i poolen på morgonen med simbönan. Det var tur att hon dök upp för annars hade jag garanterat simmat i bubbelpoolen hela passet. Jag var så kalastrött efter en kaosnatt med dålig sömn pga jourjobbande sambo som drällde hem mitt i natten. Hade ingen lust alls att simma och vet inte riktigt hur det gick till, men det blev ett superduperpass. En serie i tre delar. Tre varv av 200 + 4x50 + 100 + 4x25. Ett varv utan utrustning, ett varv med fensparkar och ett varv med handpaddlar. Efteråt såg vi såhär rädda och chockade ut. Det var kul ju!   

 
Efter några timmars turbojobb där jag färdigställde och roddade ihop provleveranser och polska besökare och revisionsavvikelser på löpande band brände jag av nästa dejt med samma böna. Nu hade hon klippt håret, klätt sig i glittriga brallor och målat de långa naglarna för nu var det dags för discopass på gymmet. Hon hade lovat att jag skulle få spänna biceps hela tiden, men icke. Idag var det marklyft på programmet. Många marklyft. Och så den här varianten nedan som vi kallar för sumomark med smalare grepp och bredare stans. Den är svår. Därför är stången lätt. Jag hade faktiskt annars en ganska stark dag igår. Jodå.  
 
 
Efter gymmet åkte jag hem och förberedde dagens tredje dejt. Den här gången med favoritleksingen som är hemma på sportlov. Laxmiddag och kärleksvin kvällen lång. Lite för mycket kärleksvin känner jag idag.
 
 
Annat jag gjort i veckan. Jodå. Två lunchdejter med nyss nämnda bönor har jag hunnit med. Den första efter tusentals knäböj på gymmet som fortfarande sitter på tvären i svanken. Jag gick på långspinningen på tisdagen där pulsen återigen alldeles exemplariskt följde frökens instruktioner. På onsdagkvällen fick jag skämmas lite i badhuset när jag inte hade koll på öppettiderna, men fick simma i alla fall. Och så mina pass på torsdagen som ännu en gång lockade 2+2 deltagare. Den här gången bestämde jag mig för att det fick vara sista gången. Faktiskt. Det är inte så kul. Men jag fick göra en jäkla massa axelpressar på mitt efit-pass.
 
Och så fick jag äntligen tummen ur att pyssla lite med de där bandlösa medaljerna som jag inte har vetat vart jag ska göra av. Nu sitter de på kylskåpet och skryter.  
 
 
Nu ska det packas för en vecka i Tyskland. Och så har jag lovat mamma att komma på besök. Och så skulle det eventuellt bli ett löpass idag också. Dags att sätta igång.