Kärlek från Hofors

Näe, jag vet att jag bloggar alldeles galet sällan men det händer så himla mycket saker just nu så jag hänger inte med i svängarna. I veckan som passerade senast har mycket handlat om Musikhjälpen och den helt galna insats som Hoforsborna ännu en gång mäktade med för att hjälpa utsatta barn. Vi gick tillsammans fullständigt BANANAS igen och jag är så himla stolt och glad att jag får kalla mig för Hoforsbo. Fina fina lilla galna kommun.
 
För egen del så började engagemanget på tisdag morgon när jag rattade bilen till Pias salong för att bli friserad. Egentligen inte mitt engagemang alltså, men jag är så himla glad att jag fick stoppa hela klippavgiften i insamlingsbössan. Nu är luggen lagd för en tid framöver. Lite mer lugg än tidigare. Nöjd!

På tisdag kväll hade jag spinningpass inför en glad samling människor och på onsdagen blev det gym. Inga bilder från varken det ena eller det andra. På torsdagen hade jag så mycket träningsvärk att jag kände mig på riktigt sjuk. Första styrketräningen på en månad ska kanske inte passera obemärkt förbi. Jävlars alltså. Jag hade kört knäböj på 40 kg och några bulgarian split i smith-maskinen och låren gjorde sååååå ont efter det. Pinsamt.
 
Tur att jag inte simmar så mycket med låren. Det var i alla fall fullt möjligt att utöva sim på torsdag eftermiddag. Läxan från Simcoachen var ju att vi skulle göra Red Mist innan jul. Red Mist är alltså 10x400m. De två första ska vara CSS+6/100m och de två sista ska vara CSS+2/100m. Däremellan ska det minskas en sekund varannan fyrahundring. Ni fattar. Det som hände och som inte var alldeles med i beräkningen var att min pipmojäng hade legat och pipit för sig själv i min väska i tillräckligt länge för att vara alldeles död. An-ti-kli-max. Jag hade verkligen verkligen verkligen laddat för detta pass. Verkligen. Det fick gå utan pip. Jag körde exakt 10x400. Faktum var att jag tyckte att det var riktigt skönt att slippa pipet på de första pga kroppen kändes död. Efter sisådär 3-4st kom jag igång och kunde faktiskt börja öka lite. På slutet kändes det riktigt bra och jag klockade faktiskt den sista. Trots sendrag i exakt alla tår gjorde jag 6:40 vilket rimmar ganska exakt med CSS+2. Well Done!
 
 
Sen då. Fredag morgon i poolen igen var en misärartad historia. Hade knappt hunnit torka bakom öronen och var totalt opepp på mer simning. Åkte dit ändå, mest för att få surra lite med Simpis. Hon hade inte heller nåt simhumör så vi lämnade poolen nästan innan vi ens klivit i.
 
På eftermiddagen var jag fredagsspinningfröken för fem tappra innan jag åkte hem till sambons nygräddade tortillapizzor. Perfekt. Tidigt i säng och tidig uppstigning för nästa välgörenhetsevent. Spinningfröknarna på Aerostep hade roddat långpass hela lördagsförmiddagen. Fyra timmar spinning för att sympatisera med cyklisterna som trampade 60 mil från Hofors till Umeå. Galningar. Vi flyttade alla cyklarna till "glasburen" och körde järnet hela dagen. Himla himla kul och fina sköna slantar till bössan. Perf.  
 
 
Fina linnen hade vi också. Lika och matchande och kärleksfulla.  
 
 
Eftermiddagen i Valbo var inte kul. Kvällen på Gästis var desto mer kul. Skittrött efter cyklingen, så av en halv flaska vin blev jag alldeles trött och varm och mysig och så Matildas julshow på det. Hur bra som helst.
 
Söndag förmiddag styrde jag till Gävle för att äntligen få luncha med Julia och Anna. Saknade tjejer och supergod mat på Pazzo. Mm.
 
Jag hann med en hastig julshopping samt pepparkaksfika hos mamma och pappa innan Kalle och jag begav oss iväg på kalas till Tatte som strax fyller år. Uppenbarligen behövde vi inte vänta till nyår för att få uppleva den där nutella-semifreddon igen. He-rre-guuud. Ren kärlek i ett bakverk. Skulle en kunna äta ihjäl sig så skulle jag nog välja att göra det över just denna tårta. Himmel.
 
 
Måndag idag och då är det också kalas. Kalas för att denna böna fyller år. Hurra hurra HURRAAA. Vi har firat  på gymmet med både svett och paket. Och såhär fräscha ser vi ut när luggen är svettklibbig. Men glada i alla fall. Hurra för en gymlunch.
 
Marklyftsmåndag tydligen. Idag gick 60 kg relativt lätt. Kroppen måste bara skrämmas igång lite. God Jul Sara. Jag ger mig själv ett löfte om två styrkepass i veckan. Se till att det blir av.
 
Det var det. Strax dags att sticka iväg och bränna av lite RPM också så är denna dag komplett.