Min helg

När det blev cyklat och klart på fredag lunch kände jag att tillfället var det bästa för en spontandejt med sambo-saken efter jobbet. Church Street. Vi åkte in rätt tidigt pga löningsfredag och risk för lång väntan, men allt gick snabbt och smidigt. Vi hann knappt sätta oss med en smaskig drink i baren innan vi fick ett bord. Behändigt. Alkoholfri faktiskt. Nån skulle ju köra.


Snabbt marscherat att få mat också. Matbilder är rätt ocharmiga och egentligen är väl inte efterrättsbilder så himla charmiga heller. Men alltså denna efterrätt. Åh. Innan klockan 20 var vi på väg hemåt igen. Som sagt, snabbt marscherat.  
 
Välförtjänt sovmorgon på lördag morgon. Längesen jag hade en dag som inte behövde innefatta någon klockringning. Så himla skönt. Sov som en sten och vaknade ganska utvilad vid 9-snåret. Lång frukost i lugn och ro och sedan ut på långpass (nåja...) i springskorna. Efter Lidingöloppet är min löpning är ett skämt, men den måste ju ändå göras. Jag springer typ en gång varannan vecka och jag nojar sönder över att mitt sköna truck-tempo har gått från 5:40 till 6:10 och att det går så fruktansvärt långsamt just nu. Och vaderna blir som två stenbumlingar varje gång jag sprungit och ibland gör det ont under en fot och ibland gör det ont på framsidan av smalbenet. Jag drar mig för att sticka ut, men jag blir knappast knappast knappast en bättre löpare av att jag strutsar och ger fan i att springa. Det här passet var ändå en rätt skön upplevelse. Långsam men skön. Det gjorde faktiskt inte ont någonstans förrän sista två kilometrarna när de stenhårda isdubbarna skulle gnussas mot bar asfalt och mina fossingar redan var ganska trötta. Antydan till skavsår också. Men annars. Skönt.  
 
Resten av lördagen spenderade jag först på ljusparty hos Sara, sen hemma i soffan med datorn. Lite farligt. Det var ju Black Weekend både här och där. Jag skulle inte gå bananas och shoppa hej vilt. Jag skulle inte det. Jag hade sträckt mig så långt som till att köpa en burk magnesiumkapslar från en häslokostbutik när detta dök upp. Black Weekend på cykelkraft.se. Och det kaaaaaan hända att jag plötsligt blev med trainer. Till slut. Kan hända. Kanske. En fin deal med jultomten och sen var det klickat och klart.
Söndag då. Armen såg ut så här när jag vaknade. Blå och gul och lila och snygg. Jag bytte alltså min p-stav i torsdags och har de tidigare gångerna fått lite restriktioner med träningen första veckan eftersom den liksom ska sätta sig i muskeln. Inte bra att göra för mycket viktlyft och chins och armhävningar och sånt då alltså. Men människan som petade in den här sa ingenting om sånt. Jag får behärska mig ändå. Simma eller inte simma var väl alltså frågan. Visste inte riktigt vad jag får eller kan eller borde göra men tänkte att jag kan få simma lite lugnt och beskedligt. Det är i alla fall så läkt att det inte är någon risk att den trillar ur tänkte jag.
 
Men lite nojigt ändå, och jag kunde inte riktigt tänka på något annat än att jag inte får ta i och att jag måste ta det lugnt och bla bla bla. Tvåtusenfemhundra meter mes-sim till kontot. Bättre än inget kanske. Hem på lunch och lite fix av diverse innan jag lurade med mig mamma till Korsån på julmarknad. Mysigt. Vi tittade runt lite och jag köpte en ljuslykta av en pysslig kollega. Det är så fint där.
 
Vi tänkte fika men det var så trångt och vi fick ingen sittplats. Tog fikat hemma istället. Inklusive lite kvalitetshäng med bästa tjejen.  
Det var väl det hela. Hoppas att du har haft en fin helg.
Visa fler inlägg