Freeedag

"Vilka extremt bra fällknivar du gör Sara, jäääävligt imponerande!"

Säger bara va? Vänta... Wow!! Jag trodde verkligen att det var min kanske sämsta övning alla kategorier. Så kul att höra bra saker från folk som vet vad de pratar om. Dags att omvärdera den övningen också då kanske. Som burpees. Från att ha hatat dem hör de nu till mina favvisar. 65 stycken igår har satt spår i mina nackfiléer, men jag orkar ganska många nu mera. Tur att jag inte är en t-rex.



Idag har jag också boostat mig själv. Med kemisk jämviktsmodellering och shopping. Observera att jag hatar modellering. Kör alltid fundamentalt fast i alla konstiga program och får aldrig några resultat. Jag trodde aldrig att det skulle hända att jag självmant skulle ladda ner ett modelleringsprogram, fatta hur man gör, stoppa in lite indata, köra en simulering och få ut ett resultat som jag kan tolka och förstå. Såå, nu har jag specierat förekomsten av zink, bly och koppar i mina lakvatten. Helt enligt projektplan. Så nöjd. På måndag är det tre veckor tills jag måste skicka rapporten. Det råkar också vara tre veckor till min 25 - årsdag. Förmodligen världens bästa present till mig själv. 

Fick med mig mamma till Valbo på eftermiddagen. En träningsfri eftermiddag och två uppdrag att ro i land. En idrottsgala-outfit och en redovisnings-outfit behövde inhandlas. Träningskläder är opassande vid båda tillställningarna. Synd att det är absolut roligast att handla sådana. Till redovisningen blev det super, med jeans på rea och en för ekonomin lite för dyr kavaj. Jag hoppas att jag kan se ut som nån man vill lyssna på i en halvtimme. Lite viktigare än vanligt i alla fall. Lite värre till galan. Hittade klänningen med stort K det första som hände, men jag var lite för bred så den gick inte att stänga. Så himla ledset. Hittade inget annat bra sen. Det blev ett nödköp det sista som hände. Får se om jag måste stressa iväg igen eller om jag får bli kompis med den där paljettskapelsen. 


Visa fler inlägg