Kalasmånaden november

Det har ekat tomt i bloggen, men att framställa november som en tom och innehållslös månad vore rätt orättvist ändå. Denna november har snarare varit värsta kalasmånaden på länge. Minst ett kalas av något slag varje helg. Bara en sån sak som att en av mina bästa vänner gick och GIFTE SIG förra helgen. Va, Va, VAAAAAAA!!

Vi åkte ju dit i tron att vi skulle på dop för den här lilla charmören, enbart.

 
Meeeen, hans luriga mamma och pappa ville visst mer än så. Tårar. Glädje. Kärlek. Fina Emma och Henke, stort grattis och all lycka till er. Tack för att vi fick dela er och Oscars stora dag!
 

Första kalaset var annars dagen när Mr Meck fyllde 30. Sista oktober förvisso, så inte riktigt ett novemberkalas, men dock ett kalas. Vi firade honom med bowling, mat på bergsmannen och tårta i soffan. Att bowla med helt klappdåliga knän var väl inte jätteenkelt, men det gick.  

 
Och eftersom han fyller år på halloween så blir det alltid något spökverk till kaffet. Lovely.

Nästa kalas var när min VD på Arc Metal fyllde 60. Samtidigt som firman fyllde 25. Då fick vi åka till Falun, käka maffig trerätters på Dalasalen och dansa natten lång. Inte så mycket dans för mig då det som sagt var en av mina allra värsta dagar med knäna. Jag hade mått klappdåligt hela dagen. Maarit och Markus kom förbi med fika och tappra uppiggningsförsök men hela dagen var ändå som ett svart hål. Dock väldigt glad att jag tog mig samman och kom iväg på festen. En mycket lyckad kväll.

Helgen därefter var det dags för lilla stora storebror att fylla 41 så vi åkte till Hälsingland och hängde med den lilla knähunden i en kanske lite för liten soffa. Mysjycke. Labradoren Mats.

Helgen som just passerat var nog ändå den kalasigaste hittills. Äntligen dags att fira mekanikern på hans 30-årsdag. Han bjöd in nya jobbarkompisar, gamla jobbarkompisar, släktingar, vänner och lite annat löst folk från byn till en härlig tillställning på Gästis. Hipp hurra för vår fantastiska lilla bykrog som hjälpte oss att få ihop en härlig pizzabuffé för 57 gäster och som dessutom såg till att samordna med ett eget evenemang. Det betydde att när pizzorna var uppätna och kaffet injicerat så vankades fullt ös med liveband och vakter och partyparty natten lång. En så glad och nöjd liten Meck. Och vi är helt överväldigade över alla fina människors fina respons och alla fina presenter han fick. Tack!