Mer om min födelsedag

Well. En tom halvtimme mellan två möten. Tar tillfället i akt att berätta lite mer om min gårdag. 

Mina kalas på aerostep blev tyvärr kanske inte så välbesökta som jag hade hoppats. Tre deltagare på efit och bara två på spinning. Lite deppigt. Men efit-passet var ändå riktigt bra. Jag körde EMOM-passet igen. Every Minute On the Minute. Den här gången 12 tunga marklyft, 12 burpees, 12 thrusters, 12 jumping jacks på låda samt en minut planka. Fyra varv. Jag svär. Jag mådde illa på riktigt. Vet inte varför det var så himla jobbigt. Eller det ska vara jobbigt. Men det var brutalt. På spinningen hann vi trampa i fem minuter innan pulssystemet packade ihop. Startade om och startade om men till slut fick vi trampa utan. Eller, mätarna rörde sig trots att hela skärmen upptogs av ett felmeddelande så kanske funkade det ändå. Trist hur som helst. Två deltagare och teknikstrul gjorde mig inte precis till övertaggad fröken.

Efter passet duschade jag och skulle göra en piff light med plattång och grejer. Då slutade även hårblåsen att fungera. Det var tydligen inte min dag. Med röda utslag av teknikallergi över exakt hela kroppen gick jag till bergsmannen 100% opiff. Men jag fick mat i alla fall. Grymt god sådan.

 
Efter maten kaffe och kladdkaka hemma hos mamma och pappa. Och några tappra försök att charma denne unge herre
 
Lite paket fick jag också. Hade gett både mamma och sambon delvis samma presentinstruktioner. Jag hade tipsat dem båda i förbifarten om att det finns mycket snyggt på stronger. Båda två hade tydligen snappat upp just detta med resultat enligt nedan. Fyra (!!) sport-bh och matchande tights till en av dem. Hur snygg kommer jag inte vara på sommarens linnelösa löpturer? Ja, ge mig sommarens linnelösa löpturer nu nu nu!!! Men fram tills dess ska jag nog lägga någon minut på att putsa spegeln... 

Det blev aningen sent i säng igår, innan jag hade manekengat i alla fyra bh:arna och allt det där. Vibblade fram och tillbaka om jag skulle satsa på morgonsim eller inte. Hur det än blev så ställde jag klocka men jag kunde inte somna. Snurrade och snurrade och snurrade och till slut bestämde jag mig för att skita i sim. Glömde dock att ställa om larmet så jag blev ju ändå väckt tidigt. Då vet jag att jag får dåligt samvete om jag ligger kvar i sängen och jag kommer därav inte att kunna somna om. Så jag gick upp och jag åkte till poolen i alla fall. Tänkte väl säkert att om jag får till ett simpass i helgen så kommer det passet att bli avsevärt mycket bättre om jag även blöter upp mig lite på fredagen. Sagt och gjort. Blöt blev jag, men inte särskilt mycket mer. Jag låg i blöt i en halvtimme lite drygt, men hur gärna jag än ville vilja så ville jag inte. Inte tillräckligt mycket för att göra något vettigt. Ni fattar. En komma sex kilometer simning och nästan lika lång bastustund till loggboken denna morgon. Imponerande.
 
Vad för eftermiddagen då? Inte bestämt riktigt om jag ska smita lite tidigt från jobbet och jogga i solen eller om jag ska snygg-gymma i nya tights. Ännu någon minut kvar att ta beslut. På återseende.