Jobba över

Imorse hängde jag en timme hos Pia på salongen och lät henne göra något litet försök att häva mitt bollhår. Eftersom hon av förklarliga skäl inte vill börja jobba särskilt mycket tidigare än andra vill börja jobba så kom jag en liten aning senare än vanligt till jobbet. Det försöker jag ta igen nu, med stroganoff i dagens andra matlåda och en intressant artikel om hur en renar molybden ur industrivatten på skärmen. Good to know.

 
Sanningen kanske är att jag bloggar lite också. Det märker du ju. Men faktum är att jag tänkte hänga här fram till långspinningen som börjar 18:30. Och faktum är att jag redan har läst och förstått den där artikeln och har full koll på hur jag ska få bort mitt eventuellt oönskade molybden, ok?
 
Annars då? Jo, jag var på gymmet igen igår. Och marklyftade lite. Första gången jag marklyftade någonsin så fick jag knappt upp 50kg. Definitivt inte 60. Nu har jag vid de två senaste tillfällena stånkat upp 70 kg. Första gången jag provade så orkade jag med möda göra tre repetitioner. Igår blev det 2x4 reps, och igår ökade jag även till 80 kg och klarade 2x2. Det tar sig sa mordbrännarn. Baaam. Tyvärr ingen bild på den fånigt omaxade stången där vikterna knappt syns, men vad fasen. Jag har i alla fall snart dubblerat min startkapacitet. Hejja.
 
Gårdagens andra pass blev en tur till poolen. Jag hoppade ju över simning både i fredags och i helgen och jag missade morgonsimmet imorse så jag tyckte att det var läge att ta chansen igår. Förut när det begav sig så simmade jag alltid på måndagar. Nu gör jag det nästan aldrig. Jag tänker inte ens att möjligheten finns fast den gör det i allra högsta grad. Simklubben bokar hela poolen på måndagskvällarna men verksamheten är så liten att det är gott om plats i bassängen. Förstå att med lite pyssel och pill och tajming osv så har jag tillgång till poolen exakt alla dagar i veckan. Det är så löjligt lyxigt. Kroppen tyckte dock inte att simning var sådär skithippt just igår. Jag kände mig lite småklen hela eftermiddagen och det fanns inte mycket tryck och lust och glädje där i poolen. Jag ville bara att det skulle vara över, men flöt ändå ihop 2,4km. Det får ses som en okej bonus och en förhoppning om att nästa pass blir bättre. Jag lämnade en liten present till Simpis i förrådet när jag var klar. Oklart om hon uppskattade den ;-)
 

Idag har jag inte heller varit helt hundraprocentigt pigg. Bara sådär så att det stör. Har dock bestämt mig för att ge cyklingen ett försök så vi får väl se vart det bär hän. På återseende.