Tantbattle

Igår stannade jag kvar på fredagsspinning efter jobbet. Discofredag med Matilda och riktigt skön helgfeeling. 18:00 klev jag av cykeln, 18:25 klev jag in genom dörren hemma och tvingade fram en turbostädning, 18:45 stod jag i handduk i mitt kök och stödåt knäckebröd för att överleva, 19:05 ringde vännerna på dörren och då såg jag ut typ såhär. Snabba puckar.

Efter två glas vin (kanske lite mer tilltagna än definitionen) kände jag mig nästan lite full. Ja, så mycket tål jag nu. Vi rattade bilen mot Sandviken där vi hade lyckats boka ett bord på The Church nästan mitt i natten. Ville fira att Kalle med CK fyller lite äldre på måndag. Här är hela fina gänget

Efter en hamburgare i magen blev det en fin drink med brudarna. Jag hoppas att det finns teknisk förklaring till att jag ser ut att vara rund som en badboll på den här bilden. Typ konstig vinkel på kameran eller något. Fy.

Strax efter elva började hela gänget klippa med ögonen och John Blund kallade. Runt midnatt låg jag i sängen men sov oroligt.

Vaknade av mess från lagom simsugen simpis som eftersökte lämpligt pass för stressad tant med resfeber. När jag låg där och kände mig bakis och halvdöd trots ytterst modest alkoholintag och relativt tidigt i säng undrade jag vem av oss som var mest tant egentligen. Vi bestämde att vi skulle avgöra tantduellen i poolen, där krämporna inte lät vänta på sig. Det pustades och stånkades, axlar gnisslade, huvuden dunkade, tår krampade och lungor pep. Rullatorer parkerade på bassängkanten. Typ. Dock var simningen riktigt kul idag till skillnad från i onsdags när jag bara upplevde misär. Efter sextiofem minuter, varav 18 max-25:or bröstsim (ja, bröstsimstant är väl infört i SAOL?) glömde vi bort att utse en segrare och tantfighten får därmed anses oavgjord. Rätt nöjda ändå. Nu flyger simpis till staterna och jag ska klara mig ensam i poolen i över en vecka. Snyft.

Efter simningen bjöd jag in mig på våffellunch hos mamma. Världens bästa lördag börjar i badhuset och fortsätter med våfflor. Det är sen gammalt. Passade på att kvalitetshänga lite med den här tjejen.

Och sen avsluta pusselprojektet med mamma. Alla 1000 bitar på plats. Hela sportkaoset komplett.

Vidare har dagen innehållit lite fika hos Ida och Tatte, som nu äntligen har fått grävprojektet avslutat. Hurra. Alltså hurra. Och så gjorde mekarn och jag sötpotatispommes till middag. Helt på gehör.

Matbilder är i regel rätt ocharmiga, men det blev så jäkla gott. Kyckling stekt i massa sweet chili och vitlök och en sås på creme fraiche med massa sweet chili och vitlök.

Söndag imorgon. Vintertid. Bring it on!