Stockholm

Ja, två dagar i huvudstaden är överlevda. Huvudsyftet var utbildning på SIS om interna revisioner av ledningssystem. Låter ju så knastertorrt att det dammar ur öronen, men det var faktiskt två rätt intressanta dagar. Massor av gruppdiskussioner och inte så jättemycket lyssna på torr föreläsare så det dammade inte så mycket ändå. När jag fick ställa klockan på 04:45 för att ta mig till ett tåg kände jag mig inte jättejättepepp på att försöka ta till mig av komplett ointressanta saker så jag är glatt överraskad. Fick frukost när jag kom fram och det var väl en förutsättning för överlevnad.

Efter åtta timmar i källarlokal kändes det som att jag hade suttit ungefär lika många timmar i ett flygplan. Ni vet, sådär snusksvettig och hjärnmos som en blir när luften bara snurrar runt utan ombyte med omgivningen. Då skulle jag försöka hitta Sofia i tunnelbanan klockan 16:30. Så kul att vi kunde styra en dejt när jag ändå kom till storstan. På vår bucketlist stod att åka till Trispot och att äta Stans Godaste Bulle. Först trodde jag att jag skulle försöka hitta henne på ett tåg och nervössvettades lite till. Det kom ju tåg exakt hela tiden och de stannar i cirka noll sekunder. Alldeles för högt tempo och för mycket människor för bondetösen. Panikade lite innan jag fattade att vi skulle mötas på plattformen eftersom hon skulle byta tåg. Pust. Gick ju asbra.

Trispot-butiken levde väl kanske inte upp till de maxade förväntningar jag hade efter att ha hängt i diverse triathlonforum. Alla älskar ju trispot och hajpar det totalt. De hade ju dock de billiga dojorna. Dock inte storlek 37 som jag blivit lovad att de skulle lägga undan. Eller snarare, de hade lagt undan dem så väl gömt att den lilla säljaren inte kunde hitta dem. Meen, efter att ha konstaterat att 37,5 var för stort och 36,5 var för litet kom vi ändå fram till att han skulle få skicka 37:orna om och när de kommer fram. Alltså, postorderköp ändå då. Nåväl. Och så fick jag äntligen klämma lite på kläderna från Power Woman. Och kanske uppdatera min önskelista lite ytterligare. Här två supersnygga Power Women som färgmatchat dagen till ära.

Efter kläm-och-känn och potentiellt lite fattigare i plånboken men rikare i sinnet gick vi till Bästa Bulle-haket för middag och pepphäng och massa bra samtal. Kul att få simpeppa med någon som är sju gånger mer simpepp än jag någonsin varit ens när jag varit maxpepp. Jag fick bland annat Sofias bästa axelrehabtips. Hon säger att Chins är bra. Helst enarmschins. Vad är hon för något? Fågelholksfejs innan jag fattade att jag skulle sitta i en maskin. Om bullen levde upp till förväntningarna? Nja. Måste säga att Geocentrum är strået vassare.

Efter bullen skulle jag hitta till mitt hotell. Följde kartan exemplarisk och hamnade på en bro med magisk utsikt. Därifrån såg jag hotellet ca 100m rakt ner. Jaha. Det var nåt himla berg jag var på. Turligt nog fanns det en trappa.

Imorse ställde jag klockan för lite morgonträning i hotellgymmet men när den väl ringde så pallade jag inte. Råkade snooza bort den tiden istället. Hoppsan. Jag ska ju inte vara med i OS eller så. Fin hotellfrukost och sen mer utbildning hela dagen. Nu sitter jag på tåget hem och 19:30 kliver jag av hemma i bondeland. Träningen kan återupptas imorgon. Puss och hej.