Sjuk igen?

Japp. Anade onåd redan i fredags när jag cyklade RPM med Maarit på lunchen. Pulsen betedde sig relativt normalt men min andning var helt spårad och jag blev jättejättetrött jättejättesnabbt. Jag orkade exempelvis inte hålla snurr på benen i en hel 45s-intervall. Då var jag helt benägen att skylla min kropps konstiga beteende på RPM:s konstiga upplägg. Menar, hela passet går ut på att du hela tiden ska växla tempo. Från ingenting till max. Igen och igen och igen. Det kändes som att jag sprang till bussen och konstant ruschade ouppvärmd. Det brukar ju i normala fall vara lättare att hantera hög puls ju längre in i passet en kommer men jag kom liksom aldrig riktigt igång. Det kanske låg något skit i görningen redan då.

Kalle och jag lagade mat tillsammans på fredagskvällen och hängde i soffan framför Blacklist. Fantastisk serie. Otroligt mycket bättre än zombiesarna. Dock kände jag mer och mer hur det började svida i halsen och pysa konstig värme här och där. På lördagsmorgonen kände jag mig klen och varm och i munnen gjorde sig påmind den karaktäristiska smaken av sjuk. Istället för att fundera på vilken fysisk aktivitet jag eventuellt skulle ägna mig åt åkte vi till Korsån på julmarknad. Jättemysigt!

Vid lunchtid åkte jag in till Gävle för lunch och häng med Julia. Pizzalunch på Pazzo, lite shopping och sen te och prat i hennes fina lägenhet.

Söndag nu och jag är på väg till Hälsingland för häng med Magnus. Även idag är jag varm och klen. Känner mig pigg i huvudet men så fort jag rör på mig så pyser det värme. Antar att det bara är att kapitulera och vänta. Tack kroppen. Vilket team vi är just nu.