Dan före dan

Jaha. Julafton imorgon sägs det. Är du redo för det verkligen? Ja, så redo jag orkar bli. Den här dagen har varit maximalt ostressig. Jag ställde klockan på tidigt imorse dock. Men inte för julstök. Jag hoppade i mjukisbrallan och stack till badhuset för morgonsim. Tänka sig sån tur jag har. Dels har jag världens bästa simpis och dels så får vi boka bana och simma trots att badhuset är stängt för allmänheten. Idag tog vi en bild före passet. Innan simpis hade sett att passupplägget var en lång sammanhängande frisimsserie utan minsta sekund över för förhandlingar.

Efter simmet åkte jag förbi jobbet och plockade med mig lite läsning och sen for jag hem till mamma och pappa och fick frukost. Vad har jag gjort mer idag? Iiiiingenting. Jag har lagt pussel i massa timmar och sedan slöstädat lite. Sist lite piffa och sen iväg på helgens första julbord.

Nu är det bingolotto och efterrätt på löpande band som gäller. Låter det sätta punkt för en väldigt bra träningsvecka. 


På tisdagen hade jag nästan fullt hus på min spinning trots att jag trodde att folk skulle vara hemma och trimma tomteskägget istället. Kul. Fem stycken hängde med mig på efit också. På onsdagen körde jag min bästa simning på länge trots lätt illamående av huvudvärk hela eftermiddagen. 

Igår packade jag för lunchjogg. Dubbat eller odubbat var frågan och jag tänkte att det nog inte var så himla halt. Fel tänkt. Det blev fem mycket sliriga kilometer. Skridskor hade varit bra.

I övrigt var det väldigt fint runt Hammardammen. Tur att jag kunde stanna och ta en massa bilder när det inte gick att springa. 

Nu ska jag fortsätta att trängas med katten i soffan en stund till. Sen blir det hem till sängen. Tidig träning imorgon. Sen kommer kanske tomten om vi har tur. Det blir fint det.

#1 - - Running coaching:

Really fun to follow you journey in Triathlon. Keep up the good work !

Svar: Thank you! :-)
Sara Maier